ja pallarnt

Hatar att jag inte pallar. Fast jag vill inte ens palla. Palla att palla, palla. Palla att jag skrivit palla, palla åtta gånger. Det är knas. Hatar alla som inte pallar. Klart man pallar. Alla coola pallar.
"-PALLARU INTE TRYCKET VA?" -JOO, KLART JA' PALLAR!" Så pratar alla som är något.

"SUICIDE IS PAINLESS"


Tjockisar

Hatar tjocka människor. nuff said

"åhnej..min bara lattediet ger inte resultat =("


SL

Hatar INTE sl. Hatar människor som gnäller på sl. Klart det blir oregendelbundna resetider när isen ligger titt som tätt på rälsen.
Ska vi varje vinter anställa 2000 isskyfflare? Känns väldigt orimligt. Om du har nåt problem med att vänta på tåget eller tunnelbanan, GÅ DÅ, ingen tvingar dig att vänta. Sen behöver majoriteten av svensk befolkning lite motion, så en uppfriskande vinterpromenad skulle nog inte skada. SLUTA GNÄLL ERA ÖVERVIKTIGA PARASITER!

IMMAH VÄNTING FOR TÅÅGET


industri


downtown


p12

Hatar snorungar på internet som bara slänger ur sig saker och tror att dem vet något om vadsomhelst. Detta gäller självklart endast inte småbarn utan även äldre idioter med åsikter som de mer än gärna står för på internet men har absolut inget underlag för detta utan gömmer sig bakom misstolkade åsikter från större människor än dem själva som sagt något och som sedan blivit förvrängt i media.


"jag bjuder på den"

Hatar när människor, framförallt tjejer lägger ut en ful bild på sig själva och skriver, "hehe bjuder på den" under. Varför bjuder ni på den? VARFÖR?! Vill inte se när ni är fula och avtändande. Lägg upp fina bilder på era själva istället för att bjuda på nån dräggig töntbild som du ser för jävlig ut på. Nej, usch och fy för att "bjuda" på bilder. LÄGG AV MED DET GENAST!

"vet att jag ser superdum ut på den här men det var en superbra fest så jag bjuder på den här" :pppPpppppp




full metall jacka


facebook

Hatar facebook. Finns inget värre än att komma hem från en lång skoldag och logga in på facebook. När du väl loggat in möts du av 2 miljoner gruppinbjudningar och mafia wars dissar, dock inga vänförfrågningar, hur kan det komma sig? JAG! som är så trevlig!

MEN, facebook har sina fördelar ju! Ponera att du är på ett kalas och du ser en i DINA ÖGON snygg tjej. Den snygga tjejen är självklart inte trevlig, rolig eller intelligent utan hon är bara "snygg". Ni börjar inte prata, du vågar inte. Istället väntar du tills hon presenterar sig för någon annan så att du smidigt kan snappa upp hennes namn. När detta ögonblick är förbi SPRINGER du hem och loggar in på facebook, skickar en vänförfrågan och så behöver du bara vänta cirkus två veckor för att hon ska bli din.

-"Lägg av med alkoholen grabbar, det är tjejerna som ska bli fulla"




Tubpsykos


foto



Ögansikte

 

 


Förfrusen

Hatar vintern. Var ute igår, spelade senare fotboll. Gissa vad som händer? Mina jävla tår har förfrusit. INTE COOLT. Hatar snö, människor i stora jackor som tar upp två säten på bussen, tåget eller den där jävla tunnelbanan för den delen. Jag skulle hellre sätta mig i ett ljudisolerat rum, lyssna på Per Gessle och se på medans Micheal Jackson bara råkar glida ner sin hand i Kyle, åtta års, byxa, än upplever en minut till med vinter.

-Du i tredje världen med för lite fritid och för mycket solbränna, vill du byta? Kan gärna sy några sneakers för lite sol.

 


Sprickansikte


Mössansikte


Idioter

Hatar när man själv sitter på bussen och den ska precis avgå när man ser någon som springer till bussen och den snälle busschauffören stannar då bussen och inväntar den springande personen. MEN! vad gör den jävla idioten då när h*n ser att bussen stannat, h*n börjar gå! Vad i helvete? FORTSÄTT SPRINGA SÅ BUSSEN KAN ÅKA DITT PUCKO!

Avatar

Hatar avatar. Jag har inte ens sett filmen men den verkar värdelös. Klyschig film med snygga effekter för att manipulera den lättroade människan.

Alla brustna hjärtans dag

Hatar alla hjärtans dag. Kommersiell skit bara för att affärer ska kunna kränga på oss värdelösa chokladaskar.

Baltikum

Hatar svettiga polacker.

Tjocka människor

Hatar tjocka människor som envisas med att gå till McDonalds för att äta en ceasarsallad.

Cyniker


Bloggar

Hatar bloggar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0